perjantai 16. marraskuuta 2012

Koskenkorva terveysjuoma

Olin viime viikolla luennolla josta kirjoitan myöhemmin, mutta mielenkiintoinen asia joka siellä tuli esille oli Koskenkorva-viinan mystinen taipumus viedä kehosta mukanaan raskasmetalleja.

Luennolla vyöhyketerapeutti Kirsi Sarimaa kehoitti ottamaan ruokalusikallisen tätä ainetta, esimerkiksi amalgaamipaikkojen poiston jälkeen.

Puhuessani anopilleni (Fytonomi) muistui hänen mieleen, että jo edesmennyt "parantaja" joka tapasi hänellä käydä asiakkaana oli suositellut tätä samaa ihan niin että, sinne kossun sekaan laitetaan mm. inkiväärin palasia ja tätä "terveysjuomaa" otetaan sitten pari krt päivässä aina ruokalusikallinen.

On totta että kehoomme kertyy kaikenlaisia raskasmetalleja ym. myrkkyjä ja joskus muinoin kun olin hiusmallina ja hiuksiani valkaistiin valui kampaajan viitalle vain ihan kuin sulaa tinaa hiuksistani eli siis metalleja.

Joten taidan siis painua ostamaan Alkosta vähän kossua, tuunata hieman kaikella terveellisellä ja ottaa parit ruokalusikalliset päivässä ihan vain TERVEYDEKSI!

Ja raskaana olevat joilta poistetaan paikkoja (amalgaami),ottakaa ruokalusikallinen kossua ( yhtä paljon alkoholia mitä banaani tuottaa elimistössä, eli ei hätää!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti