keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Koivu tuo jumalainen puu!

No niin ensin kun aloin tuota pakurikääpää käyttämään niin tuon PH-tasapainoasian myötä tutustuin sitten koivuntuhkauutteeseen.

http://www.magginluontaiset.fi/

Tämä emäksisöivä koivuntuhkasta valmistettava aine huuhtoo elimistöstä kaiken "pahan" mennessään. Mikäli ei ole mitään "vaivaa"/sairautta niin pullon kyljessä oleva normaali annostus riittää, kuitenkin jos sairastat niin keksivahva annos 1.vko 45ml vesilasilliseen x2 aamu ilta, 2.vko 45mlx3 vesilasilliseen kolmesti päivässä ja sitten 2-3vko tauko.

Luulisin ja päättelisin tästä olevan apua mm. naisten kohdunkaulan solumuutoksiin, syöpähoitojen tukena(pahat solut eivät viihdy emäksisessä ympäristössä) sekä paljon lääkkeitä käyttäneille(happamoittaa kehoa), myös kaikenlaiset kehon epätasapainotilat kuten ärtynyt paksusuolen oireyhtymä,migreeni jne.

Listaa voisi periaatteessa jatkaa loputtomiin.

Soitin annostuksen suoraan tuolta valmistajalta Margit Majanen Dipl. vyöhyketerapeutti, joka oli todella ihanan tuntuinen ihminen ja kertoi kuinka tämä on heille oikein sydämenasia ja että koska vaan voi soittaa ja kysyä jos mieltä askarruttaa. Cocovin koivuntuhkauute on valmistettu myös täällä he vain itse pullottavat aineen.

Tuolla sivustolla vielä tarkempi selostus aineesta,kannattaa tutustua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti